infoEKENÄS FILMFEST 18.-20.1.2019
Framåt och Tillbaka
"Livet kan bara begrundas bakåt - men måste levas framåt"
- Sören Kirkegaard
Detta är Ekenäs FilmFests blogg, hemsidan finns på www.ekenasfilmfest.fi

Festivalpublikationen Skript finnas att ladda ner i pdf-format. Papperstidningen finns att få på visningsställena och i Ekenäs bibliotek

Festivaalijulkaisu Skript om ladattavissa pdf-muodossa täältä. Paperiversio on saatavilla esityspaikoilla sekä Tammisaaren kirjastossa.

TAMMISAAREN ELOKUVAJUHLAT 2012

Tammisaaaren elokuvajuhlat, Ekenäs FilmFest, järjestetään seitsemännen kerran 20.-22. tammikuuta 2012.

Kuten aiempina vuosina, keskitymme nytkin pohjoismaiseen elokuvaan. Vuoden teema on Voittajia & Häviäjiä. Draamaa, dokumenttielokuvia, jännitystä, rakkautta, voittoja ja häviöitä, elokuvia, jotka tarkastelevat todellisen elämän voittajia ja häviäjiä.

Tänäkin vuonna olemme kutsuneet festivaaleille tunnettuja vieraita. Antonia Ringbom on mukana elokuviensa näytöksissä. Matts Dumell on kutsuttu paikalle hänen uusimman dokumenttielokuvansa Rannikon sinnikot esityksessä. Elokuva kertoo ruotsin kielen asemasta Suomessa.

Esitämme myös tänä vuonna Raasepori-aiheisia dokumenttielokuvia Tammisaaren luontokeskuksessa.

Elokuvajuhlilla esitetään nuorten elokuvakilpailun satoa, josta raati palkitsee parhaat.

Liput Bio Forumin esityksiin maksavat 7€ ja Kulttuuritalo Kareliaan 5€. Koko viikonlopun kattava festivaalilippu Kareliaan maksaa 20€ ja päivälippu Kareliaan 10€. Kaikkiin luontokeskuksen näytöksiin on vapaa pääsy.

Ekenäs Filmfest rf on avoin yhdistys, johon ovat tervetulleita mukaan sekä kannatusjäsenet että jäsenet, jotka ovat valmiita auttamaan festivaalien järjestelyissä. Voitte liittyä yhdistykseen ottamalla yhteyttä johonkin yhdistyksen jäseneen ja maksamalla tilillemme jäsenmaksun (10€ vuonna 2011-2012). Voitte ottaa yhteyttä myös sähkö-postiosoitteella: ekenas.filmfest@gmail.com


Inga kommentarer: