infoEKENÄS FILMFEST 18.-20.1.2019
Framåt och Tillbaka
"Livet kan bara begrundas bakåt - men måste levas framåt"
- Sören Kirkegaard
Detta är Ekenäs FilmFests blogg, hemsidan finns på www.ekenasfilmfest.fi

Festivalpublikationen Skript finnas att ladda ner i pdf-format. Papperstidningen finns att få på visningsställena och i Ekenäs bibliotek

Festivaalijulkaisu Skript om ladattavissa pdf-muodossa täältä. Paperiversio on saatavilla esityspaikoilla sekä Tammisaaren kirjastossa.

TAMMISAAREN ELOKUVAJUHLAT 2011

Tammisaaaren elokuvajuhlat, Ekenäs Filmfest, järjestetään kuudennen kerran 21.-23. tammikuuta 2011.

Kuten aiempina vuosina, keskitymme nytkin pohjoismaiseen elokuvaan. Teemana on nyt Unelmia & todellisuutta. Draamaa. Jännitystä, rakkautta, jäähyväisiä ja unelmia sekä dokumenttielokuvia, jotka kuvastavat todellista elämää.

Tänäkin vuonna olemme kutsuneet festivaaleille tunnettuja vieraita. Ohjaaja Virpi Suutari on paikalla, kun hänen elokuvansa Auf Wiedersehen Finnland esitetään.

Nuorten elokuvakilpailu on tällä kertaa avoin kilpailu Länsi-Uudenmaan nuorille.

Esitämme myös tänä vuonna Raasepori-aiheisia dokumenttielokuvia Tammisaaren luontokeskuksessa.

Liput Bio Forumin esityksiin maksavat 6 euroa ja festivaalilippu Kultuuritalo Kareliaan maksaa 5 euroa (osaan Karelian näytöksistä sekä kaikkiin luontokeskuksen näytöksiin on vapaa pääsy).

Ekenäs Filmfest rf on avoin yhdistys, johon ovat tervetulleita mukaan sekä kannatus-jäsenet että henkilöt, jotka ovat valmiita auttamaan festivaalien järjestelyissä. Voitte liittyä yhdistykseen ottamalla yhteyttä sähkö-postiosoitteella: ekenasfilmfest@gmail.com ja maksamalla jäsenmaksun (10 euroa vuonna 2010-2011).


Inga kommentarer: