infoDetta är Ekenäs FilmFests blogg, hemsidan finns på www.ekenasfilmfest.fi


Tammisaaren Elokuvajuhlat 2013

TAMMISAAREN ELOKUVAJUHLAT

Tammisaaren elokuvajuhlien ohjelmisto koostuu perinteiseen tapaan korkeatasoisista pohjoismaisista dokumenteista ja näytelmäelokuvista. Toisena aiheenamme on paikallinen elokuvatuotanto ja dokumentit lähiympäristöstä.

Juhlat ovat viikonloppuna 8.-10.2.2013. Toivomme tammisaarelaisten ja muiden Raaseporin kaupungin asukkaiden sekä muualta tulevien vieraiden löytävän kiinnostavaa ohjelmistoa. Esityspaikkamme ovat Kulttuuritalo Karelia, Bio Forum, Tammisaaren luontokeskus sekä uutena esityspaikkana Kruunumakasiini. Uutta juhlilla on Yle Femin kanssa tehtävä yhteistyö, jonka kautta esitämme pohjoismaalaista tv-draamaa. Skandinaaviset rikosfilmit ovat menestyneet hyvin, ja teemme pienen katsauksen ”pohjoiseen noiriin”. Juhlien 2013 teema ”Valheita ja kauniita tarinoita” voi pitää sisällään monenlaista...

Tammisaaren elokuvajuhlien hallituksessa toimivat nyt Tor-Erik Söderholm (puheenjohtaja), Carita Pettersson, Katarina Wikström, Tom Ljung, Esa Halonen, Ylva Rancken-Lutz, Susanne Jansen, Erik Hagman ja Leif Sundström. Juhlat löytyvät myös Facebookista. Yhteyden hallitukseen saa parhaiten osoitteesta ekenas.filmfest@gmail.com.

Inga kommentarer: