infoDetta är Ekenäs FilmFests blogg, hemsidan finns på www.ekenasfilmfest.fi


InfoEkenäs FilmFest ordnas för arttonde gången 19.-21.1.2024, igen vid det traditionella tredje veckoslutet i januari. Förrutom festivalhelgen planeras även övriga evenemang under 2024: filmförevisningar för medlemmar, skolbio och drive-in bio samt en filmfrågesport i december. För tillfället kan vi inte bekräfta datum för tillställningarna, men vi uppmanar alla intresserade att följa vår webbplats och vår Facebook-sida. Där uppdaterar vi informationen om programmet an efter och så fort det är möjligt.


Vårt tema för 2024 är Chaos.
Med CHAOS har vi strävat efter både bredd och djup. Ordning är motsatsen till kaos, samtidigt som årets filmutbud, utöver Ekenäs FilmFest sedvanliga fokus nordisk film, även försöker ta in andra geografiska dimensioner och diversitet. Vid sidan om de stora filmerna vill vi även visa mindre produktioner såsom lokala produktioner. I kaotiska tider känns det viktigt att finna stillhet. Ge eskapismen en chans. Ekenäs Filmfest, ett veckoslut i januari: 19 - 21/01/2024
 
 Gillar du Ekenäs filmfest?

Vill du bli stöda vår verksamhet, bli medlem? Betala 20 euro till föreningen konto
(mera information: ekenas.filmfest@gmail.com )

Ekenäs filmfest r.f. är en öppen förening, som gärna tar emot både understödande medlemmar och personer som kunde tänka sig att medverka i festivalarrangemangen på något sätt. 


 Tack för understödet!Inga kommentarer: